поставя себе си като стабилна алтернатива на разпада в останалите политически

...
поставя себе си като стабилна алтернатива на разпада в останалите политически
Коментари Харесай

Политологът Георги Киряков: Борисов даде важна индикация, че ще има промяна на тона при нов вот

поставя себе си като постоянна опция на разпада в останалите политически обединения. Партиите към този момент са подхванали предизборни тактики в Народното събрание. Това съобщи политологът Христо Панчугов в студиото на " Здравей, България ".

По думите му неналичието на действителна опция запушва изхода от безвремието в политиката.

" Демокрацията и трансформацията на системата допуска изненади на изборите, " " е образец. Има групи в обществото, които още нямат посланичество, а това основава опция за нова динамичност в идващия парламент, само че и за много радикализация. След процесите в концепцията за опълчването сред разнообразни групи ще стане забележителна част от идната акция. Въпрос на процедура и време е да забележим господин Пеевски отвън Движението, той прави опит за проява на остатъчно въздействие ", разяснява той.  

Според политолога Георги Киряков поради вътрешната фрагментация в парламентарните партии няма да се осъществя третият мандат.

" Борисов даде значима индикация, че ще има смяна на тона при нов избор. Не е правилно обаче, че в случай че не стане с първи мандат, с никой различен няма да стане. Това се е случвало два пъти в последните години. Електоралната борба в беше извоювана от Доган и това ще проличи на нов избор ", счита той.

" Влиянието в администрацията на Пеевски ще отслабва и ще се търси преразпределение на властовия запас ", добави Киряков. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР